Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy takımının aldığı Karşıyaka galibiyetinin çok önemli olduğunu belirterek, futbolcularına bundan sonraki maçlar için de güveninin tam olduğunu söyledi.
PTT 1. Lig takımı Denizlispor’un yeni başkanı Mehmet Özsoy, takımının durumundan her geçen gün daha da memnun olduğunu söyledi.
Karşıyaka maçındaki mücadele gücü ve alınan üç puanın çok önemli olduğunu kaydeden Özsoy, "Denizlispor'un inanmış teknik heyeti, futbol takımı ve yönetim kurulu var. Bu birliktelikle bu ligde çok canlar yakacağız. Kimse endişe etmesin. Ben takımıma sonuna kadar inanıyor ve güveniyorum. Bu çocuklar Denizli camiasını ve taraftarının yüzlerini güldürecekler" dedi.
Çarşamba günü Denizli'de oynanacak olan Manisaspor maçından da kendilerinin değil rakip Manisa'nın korkması gerektiğini söyleyen Başkan Özsoy, "Göreve geldiğimiz günden bu yana ne dedik.Bu hareket direniş değil, diriliş. Manisa maçında da tüm taraftarlarımıza stada bekliyorum. Gün birlik, beraberlik günü" diye konuştu.

KAFİLEYE SALDIRI
Öte yandan maç sonrası Denizlispor kafilesinin ve taraftarını taşıyan otobüslerin saldırıya uğradığı belirtildi. Denizlispor futbol takımını taşıyan otobüsün sağ arka camı patladığı öğrenildi.
Denizlispor Kulüp Başkanı Mehmet Özsoy kafileye yapılan saldırıyı kınadıklarını belirterek, "İki Ege takımının her zaman dosttur. Bizler de kendi sahamızda geçtiğimiz hafta Orduspor'u konuk edip yenildik. Aynı tepkiyi göstermeyip centilmenliğimizi elden bırakmadık. Kendini bilmez Karşıyakalı taraftarların takım otobüsüne saldırmalarına bir anlam veremiyorum.Tabi ki bu olayı tüm Karşıyaka camiasına bağlamak mümkün değil" dedi.