Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, taraftar grupları arasında yaşanan ve 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili olarak taraftarlara itidal çağrısı yaptı. 
Denizli’de bir kişinin ölümüyle sonuçlanan taraftar kavgası ile ilgili olarak Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy bir açıklama yaptı. Yaşananların üzücü olduğunu belirten Özsoy, "Taraftarlarımız arasında çıkan olaylar ve akabinde gelen ölüm haberiyle çok üzüldük. Bu ve buna benzer olaylar Türkiye'de ilk tel örgüyü kaldıran, fair-play ödülü alan bir kulübün taraftarına yakışmamaktadır. Zorlu Tavşanlı deplasmanından alınan altın değerindeki 3 puanın sevincini kutlamak varken bu olayları duymak, almış olduğumuz galibiyete gölge düşürdü. Tüm taraftarlarımıza buradan bir kez daha seslenmek istiyorum. Denizlispor camiası centilmenliğini ve sağduyusunu hiçbir zaman elinden bırakmasın. Bunun gibi olaylar futbola gölge düşürmektedir. Yaşanılan olayda hayatını kaybeden taraftarımız Fatih Eroğlu'ya Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.
Yaşanılan olayla Denizlispor’un hiçbir ilgisinin bulunmadığını vurgulayan Başkan Özsoy, "Edindiğimiz bilgilere göre olayın failleri yakalanmış ve emniyetteki sorgusu devam etmekte. Suçlular elbette cezalandırılacak. İki lider arasında bizim bilmediğimiz bir olay cereyan etmiş olabilir. Şunun bilinmesini isterim ki, bu yaşanılan trajedi ile Denizlispor’un alakası yoktur ve olamaz da" şeklinde konuştu.