Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu Anasınıfı öğrencileri, Denizli Büyükşehir Belediyespor Profesyonel Futbol Takımı'nı ziyaret ettiler. 
Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyespor’un minik ziyaretçileri vardı. Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu Anasınıfı D şubesi öğrencileri ve öğretmenleri, Denizli Büyükşehir Belediyespor futbolcularıyla ve teknik heyeti ile Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda bir araya geldi. Antrenman öncesi tesislere gelen anasınıfı öğrencileri, bir süre futbolcularla sohbet ettikten sonra, çim sahada futbolcularla top oynadılar ve kalecilere penaltı attılar. Ziyaretin ardından, günün ansına hep birlikte fotoğraf çektirildi.
Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu İbrahim Çelik miniklerin ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Emsan Doğan Demircioğlu okulu, sporu her zaman önde tutan okullardan biri. Sporu tabana yayan okul yöneticilerine, öğretmenlere ve velilere teşekkür ederim. Sizlere spor kültürü aşılıyorlar. Geleceğin sporcuları, bilim insanları, valiler, başbakanların bu öğrenciler arasından yetişecek. Ziyaretleri bizlere moral oldu” dedi.