PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor, Kızılcahamam’da kampa devam ediyor. Denizli İnternet Medyası Derneği (DİMDER) üyelerinin ziyaret ettiği kampta Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak takımından memnun olduğunu söyledi. Kızılcahamam’da, Kırıkhanspor ile yaptığı hazırlık maçının ardından takım hakkında bilgi veren, Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Taraftarın bu sezon bambaşka bir Denizlispor izleyeceğini belirtti.
Altıparmak; "Geçen sezon bazı kişiler çok erken konuştu. Çok iyi bir grafik çizemesek de, ben her zaman ligde kalacağımıza inanıyordum. Bazı kişiler yenildiğimiz her hafta, tamam düşüyoruz, düştük dediler. Bu bizi çok üzdü. Şu an burada kamp çalışmalarımız çok iyi geçiyor. Yeni transferlerle güçlendik, yeni yönetimimiz de elinden gelen tüm desteği veriyor.” dedi.



HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK
Denizlispor Teknik Direktörü Altıparmak’a bu sezon hedefiniz nedir sorusuna, "Bu sezon takımımız çok iyi, ilk hedefimiz Play Off’a yükselmek ve ondan sonra şampiyon olmak. Bunu başarmamamız için hiçbir engel yok. Kızılcahamam kamp çalışmalarımız çok iyi geçiyor. Burada futbolcular birbirlerini daha iyi tanıyor, bizler de burada futbolcularımızın kabiliyetlerine göre takımı oluşturacağız. Bugün oynadığımız Kırıkhanspor hazırlık maçında, iki yarıda da üstün olan taraf bizdik. Kırıkhanspor da güçlü bir takım, şansız bir gol yiyerek ikinci yarıya mağlup girdik. Futbolcularımızın azmi ve gayreti ile durumu eşitledik. Burada yaptığımız hazırlık maçlarında bir sakatlık olmadan lige hazırlanmak istiyoruz. Asıl olan Göztepespor ile oynayacağımız maçta durumumuzun ne olduğunu göreceğiz” dedi.

BREZİLYALI OYUNCULARIMIZ BİZE ÇOK KATKI SAĞLAYACAK

Yabancı transferinde ince eleyip sık dokuduklarını kaydeden Altıparmak, "Transferleri yaparken yönetimle bir bütçe belirledik. Bu bütçe dahilinde sistemimize uyacak oyuncuları almaya çalıştık. Yabancı oyuncu transferleri için çok çaba harcadık. Son olarak aldığımız Leozinho bizim için çok önemliydi. Bu konuda da diğer Brezilyalı oyuncumuz Leondrinho devreye girdi ve arkadaşını ikna etti. Bu iki oyuncu da bize bu sezon çok katkı sağlayacak" şeklinde konuştu.

DENİZLİ BASINI İLE DİYOLOG ŞART
Denizli Basınına sitemini dile getiren Altıparmak; Eskiden her maçımıza gelen ve idmanlarımızda da yer alan basın mensubu arkadaşlarımız, bizleri yalnız bırakıyor. Bizlerle diyaloğa geçmeden uzaktan haberler yapıyorlar, biz bunu istemiyoruz. İstiyoruz ki yanımıza gelsinler, bizlerle görüşsünler, futbolcularımızla konuşsunlar bu şekilde haberlerin yapılmasını istiyoruz. Birbirimize ihtiyacımız var. Denizlisporumuz'u bir yerlere getireceksek bunu birlikte başarabiliriz. DİMDER Başkanı İsmail Çegeli ve beraberindeki internet site yöneticilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Uzun bir yol kat edip bizleri burada yalnız bırakmadığınız için ayrıca teşekkür ederim. Son zamanlarda basınımızın bize destek verdiğini görüyoruz, bu da bizi çok memnun ediyor. Bundan sonra inanıyorum ki daha güzel günler olacak ve sizlerle birlikte Şampiyonluk haberleri yapacağız” dedi.