GİRESUN (CİHAN)- Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'un yapılan olağanüstü genel kurulda yönetime herhangi bir talipli çıkmaması üzerine, kulüp divana kaldı.
Giresunspor'da, geçen hafta gereken olağanüstü genel kurul çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelenmişti. Bugüne ertelen Giresunspor'un olağanüstü genel kurulu çoğunluğa bakılmaksızın kulüp tesislerinde yapıldı.
10 milyon lirayı aşkın bir borcun açıklandığı genel kurulda yönetim kuruluna herhangi bir talipli çıkmadı. Yönetim kuruluna talipli çıkmaması üzerine kulüp İbrahim Özkul başkanlığındaki Mustafa Bozbağ ve Hulki Aykutalpoğlu'ndan oluşan divan heyetine kaldı.
Divan Başkanı İbrahim Özkul yaptığı açıklamada, birkaç gün içerisinde Giresunspor'u içinde bulunduğu krizden çıkaracak bir yönetim kurulu oluşturacaklarına inandıklarını söyledi.
Giresunspor'un olağanüstü genel kuruluna, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, AK Parti Giresun Milletvekilleri Mehmet Geldi ve Adem Tatlı, bazı eski kulüp başkanları ve yöneticileri ile üyeler katıldı. CİHAN