Galatasaray Sportif A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamada Kayserispor'un profesyonel futbolcusu Nordin Amrabat için resmi görüşmelere başlanmış olduğunu bildirdi.

Açıklama şöyle: "Profesyonel futbolcu Nordin Amrabat'ın kulübü Kayserispor Kulübü'nden transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir."

Kayserispor'a Galatasaray'dan ulaşan resmi teklif yok

Galatasaray'ın Faslı futbolcu Nordin Ambarat'ın transferi için kulübü Kayserispor ile görüşmelere başlandığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi. Ancak Kayserispor'a da Amrabat için Galatasaray'dan ulaşmış bir teklif olmadığı öğrenildi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den İMKB'ye yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, ''Profesyonel futbolcu Nordin Amrabat'ın, Kayserispor Kulübü'nden transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir'' denildi. Bu açıklamaya karşın Kayserispor cephesi, Amrabat ile ilgili Galatasaray'dan kendilerine ulaşan resmi bir teklifin olmadığı bildirildi.

Kayserispor Kulübü, bu futbolcu ile ilgili Galatasaray Kulübü'nün borsaya bildirmesini normal olarak değerlendirdi.