İSTANBUL (CİHAN)- Beşiktaş'ın uzun uğraşlar sonucu Adanaspor'dan bonservisini aldığı Ersan Adem Gülüm, Ligtv'ye yaptığı açıklamada Galatasaray'dan kimseyle görüşmesinin olmadığını belirtirken, bıraktığı yerden devam edeceğini söyledi.
Beşiktaş'ın bonservisi konusunda Adanaspor ile anlaştığı Ersan Adem Gülüm, sonunda istediğinin olduğunu söyledi. Geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Ersan, yaptığı açıklamada, ailesiyle birlikte çok gergin ve stresli bir dönem geçirdiğini belirterek, "Çok uzun zamandır bekliyordum. Sonunda istediğim olduğu için çok mutluyum. Kaç yıllık imza atacağım ve ne kadar alacağım sorun değil. Sonunda istediğim oldu ve Beşiktaş'tayım." dedi.
Beşiktaş'ta kiralık geçirdiği sezonun ardından adeta paylaşılamayan Ersan, Galatasaray konusuna da açıklık getirdi.

AKGÜL BONSERVİSİMİ GALATASARAY'A VERSEYDİ OTURUP KONUŞURDUM
Ne Fatih Terim, ne de herhangi bir Galatasaray temsilcisiyle bizzat görüşmediğini açıklayan Ersan, şöyle konuştu:
"Galatasaray'dan kimse beni aramadı. Belki Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'le görüşmüşlerdir, bilemiyorum. Ama bizzat kimseyle görüşmedim. Bayram Akgül, bonservisimi Galatasaray'a verseydi oturup konuşurdum. Şunu açıkça söylemem lazım; biz ailece Beşiktaş'ın olacağına inanıyorduk. Çünkü ne kadar Beşiktaş'ta oynamak istediğimi herkes biliyor. Ailem de stresli zamanlar geçirdi ve onlar da sonunda rahat bir nefes aldı."

BÜYÜK TAKIMDA OYNAMAK KOLAY DEĞİL
Beşiktaş'ın bu sezon yaptığı transferleri de değerlendiren Ersan Adem Gülüm, "Defansta kadro genişledi. Ama bir kere başardım, yine başaracağım. İlk geldiğimde de zorluk çektim. Savaştım ve formayı kaptım. Yine aynı şeyi yapacağım. Rekabet çok iyi olacak. Rekabet olunca oyuncu kendine daha iyi bakıyor. Savunmada geçen sene sıkıntı çekmiştik ama yeni sezonda çekmeyiz. Şans gelirse iyi değerlendirmem lazım. Büyük takımda oynamak kolay değil." dedi.
Türk Milli Takımı'nı seçtiğini de hatırlatan Ersan, eğer davet edilirse memnuniyetle milli formayı giyeceğini kaydetti.

YENİ SEZONDA DAHA İYİ OLACAĞIM
Beşiktaşlı taraftarlara da seslenen Ersan Adem Gülüm, "Onlar ilk geldiğimden beri beni çok desteklediler. Kimsenin şüphesi olmasın; Ersan Gülüm bıraktığı yerden devam edecek. Güçlü dönmek istiyorum, bu yüzden sürekli idman yapıyorum. Kimse sakatlıktan sonra düzelmem diye düşünmesin. Kendimi çok iyi hazırlayıp yeni sezonda daha iyi olacağım." şeklinde konuştu.
Gelecek sezonu değerlendiren Ersan, Beşiktaş'ın şampiyonluk için en güçlü aday olduğunu iddia etti. Ersan Adem Gülüm, yeni sezonla ilgili düşüncelerini ise şöyle sıraladı:
"Beşiktaş'ın zaten güçlü bir kadrosu vardı. Yeni gelen oyuncularla daha güçlü olacak. İyi bir sezon geçirmedik belki ama bu sezon takım artık oturmuş olacak. Yeni sezonda şampiyonluğun en güçlü adayı Beşiktaş'tır. Galatasaray kötü bir dönem geçirdi. Şimdi iyi oyuncular aldılar. Diğer takımlar da öyle. Çok zor bir sezon geçecek ama bizim sezonumuz olacak. Şimdi rahat bir kafayla birkaç gün daha tatil yapıp idmanlara döneceğim. Bu transferde kimlerin payı varsa onların hepsine çok teşekkür ediyorum."
CİHAN