Şavluk, "Dönemimizde 14 milyon 750 bin liralık gelir üretildi. Ligin ikinci yarısında 6 milyon liralık kaynak bulduk. Bu paranın 5 milyon lirası eski borçlara gitti. Bu kulüp kolay dönmüyor. İşler kolay değil. Günah keçisi değilim. Kimsenin yaptığı pisliği temizlemek için gelmedim" diyen başkan Şavluk, şöyle devam etti: "6 milyon liralık borç ödenmezse yine ceza alacağız. Puanımız silinecek. Kriterler çok açık. Denizlispor 2012 yılından bu yana puan cezası silme almış. Bu cezalar hep ötelenmiş" dedi.

Şavluk, sezon başından bu yana hakkındaki eleştirilere yanıt verdi. "Anket yapsınlar. İstenmiyorsam giderim. Oyuncu arkadaşlarla konuşulsun. Onlar gitmemi istiyorsa giderim" diyen Şavluk, "Bu başarı benim başarım değil. Bu başarı bu futbolcu grubunundur" dedi.

Şavluk, satılan kolej konusundaki eleştrilere de cevap verdi. Şavluk, "Kolejin parasını hiç etmişim. Ben mi sattım koleji? Kolejin parası (12 milyon) Temmuz 2014'ten başlayarak yıl sonuna kadar ödenmiş. Resmi satış 2015 Mart ayında gerçekleşmiş.  Neresindeyim bu işin." dedi.