PTT 1. Lig'in ikinci haftasında, evinde oynadığı ilk maçta 1461 Trabzon’u 2-0 yenen Denizlispor’da alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor.
PTT 1. Lig’de ligin ilk haftası deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a yenilen Denizlispor, evinde oynadığı ilk maçta galip gelmenin mutluluğunu yaşıyor. 1461 Trabzon karşısında zaman zaman iyi bir futbol sergileyen yeşil-siyahlı ekip, henüz maçın başında usta golcüsü Kahe’yle bulduğu golün ardından defansif futboluyla dikkat çekti. İlk haftaya göre daha etkili bir futbol sergileyen Denizlispor’da maç sonu büyük sevinç yaşandı. Futbolcular maç sonu sevincini taraftarla paylaşırken, maç sonu değerlendirmelerde bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Serdar Dayat, "İlk yarıda daha etkili oynadık. İlk dakikalarda bulduğumuz gol bizim için çok iyi oldu. İkinci yarı rakip daha fazla üzerimize gelmeye başladı. Oyuncu değişikleriyle defanstaki açığımızı kapatmaya çalıştık. Bunda da başarılı olduk. Maç boyunda eksiklerimiz de olsa ofansif ve defansta istediklerimizi sahaya yansıttık. Bu takımı tebrik etmek gerekir. Son haftalarda kurulan ve genç oyunculardan kurulu bir takım. Güzel bir galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız. Galibiyeti camiamıza hediye ediyorum" dedi.
Denizlispor’un ikinci golünü atan 18 yaşındaki Şevki ise, çıktığı ilk maçta gol attığı için mutlu olduğunu belirterek, ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını söyledi.