Denizli Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Takımı, ilk kez katıldığı Türkiye Şampiyonası’nda çok tecrübeli 32 takım içinde 9'uncu olarak adından başarı ile söz ettirerek en iyi çıkış yapan takımlar arasına girdi. 
Masa Tenisi Federasyonu tarafından organize edilen "Kurum ve Kuruluşlar arası Türkiye Şampiyonası" tamamlandı. Erkeklerde 32, bayanlarda 5 takımın katıldığı müsabakalar, Bursa Mimar Sinan Spor Salonu’nda yapıldı. Şampiyonaya Denizli Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Takımı Antrenörü Musa Önal, sporcular Zafer Esen, Ulaş Aslanpay ve Metin Görener katıldı. 4’lü grupta 3 maçından ikisini kazanıp, 5 puanla gruptan 2.olarak çıkan Denizli BBSK Masa tenisi takımı, eleme müsabakalarında, şampiyona sonunda Türkiye üçüncüsü olan Düzce Divapan takımına 4-0 yenilip elendi ve genel sıralamada Türkiye 9'uncusu oldu.
Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu sporcuları tebrik ederek, "İlk 16’ya girmenin başarı sayıldığı yerde, 9'uncu olan Masa Tenisi Takımımız, büyük bir olaya imza atmıştır. Şampiyonada, gruplardan rahat çıkan takımızın, eleme müsabakalarında karşısına Türkiye üçüncüsü olan Divapan Düzce takımının çıkması tamamen şansızlık. Yoksa, sıralamada daha üst sıralarda olabilirlerdi. Her şeye rağmen, ilk katıldıkları şampiyonanın onların adına çok iyi tecrübe olduğu kanaatindeyim. Gelecek yıllarda çıtayı yükselteceklerdir inşallah" dedi.