İSTANBUL (CİHAN)- Beşiktaş İkinci Başkanı Metin Keçeli, gazetelerde çıkan eski futbolcularından Feyyaz Kuruş, Metin Tekin gibi isimlerin teknik direktör olarak kulübün başına getirileceği yönündeki haberleri kesin bir dille yalanladı.
    Metin Keçeli, Radyospor’a yaptığı açıklamada, Başkan Yıldırım Demirören’e eski efsane oyuncuların bir araya getirilerek teknik direktörlük görevi yapsın şeklinde bir teklifi olmadığını ve haberin gerceği yansıtmadığını söyledi.
    
    DENİZLİ VE DAUM İLE GÖRÜŞMEDİK
    Keçeli, Tayfur Havutcu ile yola devam etmek istediklerini ve birkaç gündür kamuoyunda Denizli, Daum gibi isimlerle görüştükleri şeklindeki haberlerin gerçeklikle ilgisi olmadığını belirtti.
    Keçeli, ''Gönlümüz her zaman ilk olarak Tayfur Hoca’dan yana. Şayet Tayfur Hoca’nın suçsuz olduğu ispatlanır ve serbest bırakılırsa ilk önceliğimiz yine kendisi olacaktır. Denizli ve Daum gibi isimlerle görüşmedik. Başka bir hoca arayışımız yok. Yazılan bu haberlerle hem kulübümüze hem de Tayfur Hoca’ya karşı ayıp ediliyor.'' dedi.
    
    SERDAL ADALI'NIN İSTİFASINI KABUL ETMEDİK
    Keçeli, Serdar Adalı’nın istifa etmesi konusuna da değinerek, ''Sayın Adalı’nın istifası kulübümüzce kabul edilmemiştir. Adalı serbest kalır kalmaz görevine kaldığı yerden devam edecektir. Şu anda tutuklu bulunan tüm arkadaşlarımıza güvenimiz sonsuzdur. Onların suçsuz olduğuna inanıyoruz.'' dedi.
CİHAN