Denizli Belediyespor'un altyapısını güçlendirmek için düzenlenen futbolcu seçmeleri yapıldı.
Altyapıya önem veren Denizli Belediyespor’da büyük ilgi gören futbolcu seçmeleri tamamlandı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) düzenlediği, Akademi Ligleri'nde 6 takımı bulunan Denizli Belediyespor'un, bu liglerdeki takımlarına futbolcu kazandırmak amacıyla düzenlediği ve üç gün süren futbolcu seçmeleri heyecan içinde geçti. Denizli Belediyespor Futbol Akademisi Genel Koordinatörü Aliksan Urcanlı ile diğer altyapı antrenörlerinin gözetiminde yapılan seçmelere katılan sporcular, göze girebilmek için büyük çaba sarf ettiler. Denizli merkez ve ilçelerin yanı sıra, il dışından gelenlerle birlikte sayı 275’e ulaştığı bildirildi.
Kınıklı semtindeki Denizli Belediyespor Altyapı Tesislerinde yapılan seçmeleri, Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Başkan Yardımcıları Sait Özkan, Mehmet Teke, Akın Çelik ve Futbol Altyapı Sorumlu Yöneticisi Metin Karakurt ve Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Erdoğan da takip etti.
Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu kulüp olarak her branştaki kişilere spor yaptırmak için çalıştıklarını belirterek, ‘’En çok ilgi gören branşların başında gelen futbolda da, genç yeteneklere fırsat sağlamak için ücretsiz seçmeler düzenledik. Katılım çok yoğun oldu. Aralarında yetenekli gençler var. Seçmeleri kazananlarla uzun vadeli çalışmak istiyoruz. Böylelikle hem kendileri hem Türk futbolu kazanmış olacak. Belediyespor yetenekliler için köprü vazifesi görecek’’ dedi.