BURDUR (CİHAN)- Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Kurulu Belediye Düğün Salonu'nda yapıldı. Genel Kurulda konuşan Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya üç sezon önce Amatör Kümeye düşen Burdur Spor'un borçları ile uğraştıklarını ifade etti.
    Ortada Burdur Spor diye bir kulüp kalmadığını belirten Belediye Başkanı Akkaya, “Belediye olarak amatör spor kulüplerine her yıl malzeme yardımı yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bir Burdur Spor gerçeği yaşadık. Burdur Spor'u kulüp olarak uğurladık. Burdur Spor diye bir kulüp yok ama borçları var. Borcuyla uğraşıyoruz. Her türlü çilesi, ıstırabı, küfrü bizi buluyor. Böyle bir şey olabilir mi?" dedi.
    Başkan Akkaya, Burdur'un sporda iddialı bir konuma gelmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirtti. Ayrıca Belediye tarafından yapımı devam eden semt sahalarının en kısa sürede tamamlanacağını ve gençlerin hizmetine sunulacağını anlattı.
    Burdur Spor'un herkesin derdi olduğunu belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, kendilerine iletilen her konuda yardımcı olduklarını ifade etti.
    Divan Başkanlığını Satranç İl Temsilcisi Serdar Başgül'ün yaptığı kongrede, Nuri Yıldırım yeniden Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığına seçildi. Düğün Salonu'nda yapılan 12. Genel Kurula Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Resul Alptekin, Spor Kulübü yöneticileri ile delegeler katıldı.
CİHAN