ADANA (CİHAN)- Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor, geçen sezon Süper Ligden düşen Konyaspor ile hazırlık maçı yapacak. Konya Atatürk Stadında cumartesi günü oynanacak özel maç saat 17:30'da başlayacak. Teknik Direktör Levent Eriş lig başlayana kadar bu tür maçlar oynayacaklarını söyledi. Taraftarların sabırlı olmasını isteyen Eriş, sonuçların önemli olmadığını kaydetti.
Eriş, “Taraftarın sabırsızlıkla takımlarını beklediklerini tahmin ediyorum. Hedefe oynayan ve izleyenlere güzel futbol izlettirmek adına elimizden geleni yapıyoruz. Futbolcularımı bugüne kadar gösterdikleri özverili mücadeleden dolayı da kutluyorum.”dedi.
Adanaspor Futbol Şube Sorumlusu Hamza Akgül bu sezon Süper Lige çıkmak istediklerini ifade etti. Hazırlık maçlarda ortaya konulan futboldan memnun olduklarını belirten Akgül, lig başlayana kadar takımın hazır hale geleceğini vurguladı. Akgül, “Birlik ve beraberlik içinde herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır. Sezona iyi bir başlangıç yaparak devamını getirmek istiyoruz.” şeklinde konuştu. CİHAN