Başkan Özbaş'tan Çiftçilere Müjdeli Haber Başkan Özbaş'tan Çiftçilere Müjdeli Haber

Sarayköy’de 2014 yılından bu yana devam eden üst yapı çalışmaları büyük oranda tamamlandı. İlçenin merkezi ve kırsal mahallelerinde yapılan parke döşeme çalışmaları yeni yerleşime açılan yerlerde devam ediyor. Ayrıca geçmiş yıllarda yapılan ve zaman içinde yıpranmış kilitli parke taşlarının onarım-bakım çalışmaları da sürüyor.
Köprübaşı Mahallesi’nde yeni yerleşime açılan alanda da Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Sarayköy Belediyesi işbirliğiyle 12 bin metrekare kilitli parke taşı ve 3 bin 163 metrekare bordür taşı döşeme çalışmaları tamamlandı.  
Yolların çok güzel olduğunu belirten mahalle sakinleri, “ Mahallemizin diğer yolları çok güzeldi ancak yeni yerleşim alanı olduğu için henüz parke taşı döşemesi yapılmamıştı. Başkanımız mağduriyetimizi hızlı bir şekilde giderdi. Kendisine çok teşekkür ederiz” dedi. 
Üst yapı çalışmalarının ihtiyaç gerektirdiği sürece devam edeceğini belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Hizmetlerimizi en uç mahallelerimize kadar ulaştırma sözü vermiştik. Çok şükür ki verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Köprübaşı Mahallemizin yollarını geçmiş yıllarda tamamlamıştık. Ancak artan nüfus artışı ile birlikte yeni yerleşim alanları açılmaya başladı. Bu alanlarda yaşayan vatandaşlarımızın da yazın toz, kışın da çamur mağduriyetlerini önlemek adına hızlı bir şekilde çalışmalarımızı başlattık. Kısa sürede tüm yollarımıza ekip arkadaşlarımız parke taşı döşedi. Yollarımız çok güzel oldu. Desteklerinden dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a, kıymetli mesai arkadaşlarıma ve sabırlarından dolayı hemşehrilerimize teşekkür ederim. İlçemize, hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi. saraykoyde-bir-mahallenin-daha-parke-tasi-dosemesi-tamamlandi-3saraykoyde-bir-mahallenin-daha-parke-tasi-dosemesi-tamamlandisaraykoyde-bir-mahallenin-daha-parke-tasi-dosemesi-tamamlandi-1