Sarayköylülerden Başkan Özbaş’a Sevgi Seli Sarayköylülerden Başkan Özbaş’a Sevgi Seli

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, sömestire giren öğrencileri tatil süresi içerisinde hediye niteliğinde etkinlikler organize etmeye devam ediyor.
Başkan Özbaş'ın ilçeye kazandırdığı vizyon projelerden olan ve kısa süre önce hizmete açılan Sarayköy Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu ile henüz tanışmayan öğrenciler için özel program düzenlendi.
İlçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerdeki yerleşim yerlerinde eğitim gören tüm ilk ve ortaokul öğrencilerinin yüzme öğrenmesi amacıyla düzenlenen etkinlik velilerin beğenisini kazanıyor.
Sarayköy Belediyesi tarafından, bir araya geldikleri okullarından alınan öğrenciler,  Kapalı Yüzme Havuzu'na getiriliyor. 
Yüzme havuzunda Sarayköy Belediyesi'nin uzman antrenörleri nezaretinde öğrencilerin havuzda keyifli zaman geçirmeleri sağlanıyor.
Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, öğrencileri yüzme etkinliğinde yalnız bırakmadı. Başkan Özbaş, kapalı yüzme havuzunda öğrencilere 'merhaba' diyerek iyi tatiller diledi.
Başkan Özbaş, "Yarı olimpik kapalı yüzme havuzumuz Sarayköy'de yüzme bilmeyen tek bir çocuk kalmayacak düşüncesi ile sunduğumuz önemli projelerimizden birisi. Haftanın her günü yoğun geçen bir tesis haline geldi. Çocuklarımızdan ve yetişkinlerimizden çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Onların memnuniyeti bizleri çok mutlu ediyor. Sömestir tatilinde ilçe merkezi dışındaki mahallelerimizde olan çocuklarımızı tesisimize getirmek istedik. Düzenlediğimiz yüzme etkinliğimiz ile kimisi ilk kez havuz deneyimi yaşadı kimisi de yüzme öğrenmek için başlangıç yaptı. Amacımız da buydu. Çocuklarımız ve gelecekleri için üretmeye, daha güzel projeler ve etkinlikler yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu. saraykoy-dev-tesisi-ile-somestire-nese-katiyor-3saraykoy-dev-tesisi-ile-somestire-nese-katiyor-1saraykoy-dev-tesisi-ile-somestire-nese-katiyor-2