Sarayköy Belediyesi’nin İftar Sofrasında Binler Buluşuyor Sarayköy Belediyesi’nin İftar Sofrasında Binler Buluşuyor

Sarayköy Belediyesi, gençlere ve çocuklara yönelik gerçekleştirdiği dikkat çeken etkinliklerini sürdürüyor. 2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci dönemi ara tatilini unutmayan Sarayköy Belediyesi, çocuk şenliği düzenledi.
Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen ara tatil şenliğinde çocukların eğlenceli zaman geçirmeleri için birbirinden renkli etkinlikler gerçekleştirildi.
Çocuklara pamuk şeker ve balon hediye edildiği şenlikte, her yaş grubundan hayranı bulunan dev transformers robotlar da yer aldı. 
Palyaçolar çocuklarla eğlenceli etkinlikler düzenledi. Yüz boyama, kar yağışı ve baloncuk yağmurunun yapıldığı şenlikte çocuklar mini diskoda tüm enerjisini atarak keyifli bir gün geçirdi.
14.00,16.00 ve 20.00 saatleri olmak üzere 3 seans düzenlenen ara tatil şenliğinde Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, çocukları ve velileri yalnız bırakmadı. 
Oyunlara eşlik ederek çocuklarla zaman geçiren Başkan Özbaş, vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi.
Ara tatilde öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirmelerini istediklerine değinen Başkan Özbaş, “ Eğitimde gençlerimizin yanında olmaya, yeni projelerimiz ile yenilikler katmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın ara tatillerini de renkli, eğlenceli geçirmeleri için şenlik düzenlemek istedik. 3 farklı saatte yaptığımız şenliğimizde büyük ilgi gösteren çocuklarımıza ve hemşehrilerimize çok teşekkür ederim. Çocuklarımız kadar hemşehrilerimiz ve bizler de çok eğlendik” dedi. 
Veliler ise Başkan Özbaş’a, keyifli çocuk etkinliği için teşekkür etti. 
saraykoy-belediyesinden-cocuklara-ara-tatil-senligi-5saraykoy-belediyesinden-cocuklara-ara-tatil-senligi-2saraykoy-belediyesinden-cocuklara-ara-tatil-senligi-3saraykoy-belediyesinden-cocuklara-ara-tatil-senligi-1saraykoy-belediyesinden-cocuklara-ara-tatil-senlig-4