AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, TEI-TUSAŞ Motor Sanayi Genel Müdürü ile üst yöneticilerini Denizli’ye davet ettiklerini ve sanayicilerle 1 Aralık 2023 tarihinde Sanayi Odası ve MAKSİAD işbirliğinde önemli bir buluşmaya ev sahipliği yapacaklarını söyledi. Şahin Tin; “Gücün Kaynağını Denizli Sanayisi ile buluşturuyoruz” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanvekili Şahin Tin, yaptığı açıklamayla Denizli Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde MAKSİAD işbirliğinde TEI-TUSAŞ Motor Sanayi Genel Müdürü ve üst yöneticilerinden oluşan heyetin, Denizli Sanayisiyle 1 Aralık2023 Cuma günü Saat 17.00’de buluşacağını duyurdu.

Baskül Fiyatları Baskül Fiyatları

“Yerli ve Milli Projeler Gurur Kaynağımız”

Türkiye’nin milli çıkarları doğrultusunda hamleler yaptığını belirten Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye olarak savunma sanayi başta olmak üzere kritik alanlarda önemli projeler geliştiriyoruz. Yerli ve milli adımlar atıyor yarınlarımıza daha güçlü bir Türkiye bırakmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Geleceğimize güvenle bakmamız için savunma sanayi alanında tam bağımsız bir yapıya kavuşmamız şüphesiz büyük önem taşıyor. Hemen her alanda geliştirilen projelerin yerli ve milli olması için uzun zamandır büyük gayret içindeyiz. Bu kapsamda TEI önemli bir görevi milletimiz adına yerine getiriyor. Havada, karada, denizde ve her yerde yerli ve milli ürünlerimizin gücüne tanıklık ediyor olmak hepimiz için birer gurur vesiledir” dedi.

“TEI-TUSAŞ Motor ile Denizli Sanayisinin Tedarikçi Buluşmasını Önemsiyoruz”

Geçmişin eksikliklerini gidermek için bugün daha çok güçlü olmanın önemine işaret eden Milletvekili Şahin Tin; “Denizli sanayisine omuz vermek için üzerimize düşen her şeyi yerine getirmenin derdindeyiz, yapmanın gayretindeyiz. Davetimiz ile Denizli’mize teşrif edecek olan TEI yetkililerini sanayicilerimizle buluşturacağız. TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut F. Akşit başta olmak üzere TEI Finans ve Tedarik Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Emre Saylan, TEI Yan Sanayi Geliştirme Müdürü Erdem Kuşçu ve TEI Ar-Ge Tedarik Müdürü Ahmet Özşahin’i Denizli’mizde misafir edeceğiz. Gerçekleştirecek olduğumuz tedarikçi buluşmasını Denizli sanayisi açısından son derece önemsiyoruz. Bu önemli organizasyona ev sahipliği yapan Denizli Sanayi Odası Başkanımız Selim Kasapoğlu ve yönetimi başta olmak üzere iş birliği sağlayan MAKSİAD Başkanımız Mehmet Sarı ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Verimli geçeceğini değerlendirdiğimiz bu anlamlı buluşmaya ilgili tüm sanayicilerimizi davet ediyoruz” dedi.