Muğla'nın Fethiye ilçesinde bodrum katında çıkan yangında 1 kişi dumandan zehirlendi. Hastaneye kaldırılan şahsın durumunun iyi olduğu belirtildi.
Fethiye'de sıva ustası Ümit Aras'ın kiracı olarak oturduğu Esenköy Mustafa Kiremitli Caddesi'nde evde çıkan yangın kısa sürede bütün daireyi kapladı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine Karaçulha ve Fethiye itfaiyelerinden çok sayıda ekip geldi. İlk olarak pencereleri kırarak dairenin havalanmasını sağlayan ekipler daha sonra gaz maskesi ile içeri girdi. İçeride baygın halde bulunan Ümit Aras'ı dışarı çıkarmayı başaran ekipler, daha sonra yangını söndürmek için çalışma başlattı. Yaklaşık 20 dakikalık müdahalenin ardından yangın tamamen söndürüldü. Evde dumandan etkilenin Aras'a ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Sağlık ekipleri tarafından oksijen verilen Aras, daha sonra 112 Acil Servis ambulansı ile Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki tedavisi devam eden Aras'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Öte yandan olayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis ekipleri, Ümit Aras'ın uzun zamandır kirasını ödeyemediğini ve eşi ve 3 çocuğunu memleketine gönderdiği ortaya çıktı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, polis ekipleri eşi ile sık sık tartıştığı bildirilen Aras'ın evde yangın çıkarma ihtimali üzerinde duruyor.
Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.