Denizli'nin Çameli ilçesinde hayata geçirecekleri projeleri ve büyükşehir sisteminin getirdiklerini anlatmak için Çameli ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, yine büyük bir coşkuyla karşılandı. Vatandaşların bu coşkulu tavırları, gün boyunca devam eden programda ilçenin tümüne yayıldı.
AK Parti Çameli Belediye Başkan Adayı Cengiz Arslan ile birlikte ilçeye bağlı 13 köyde Çamelililer ile buluşan Osman Zolan, ilçede hayata geçirecekleri dev projeleri anlatarak ilçe halkına çeşitli müjdeler verdi. Gittiği her köyde vatandaşlarla tek tek ilgilenen Zolan, Çameli Belediye Başkan Adayı Cengiz Arslan’la birlikte hizmet destanları yazacaklarını söyledi.

ÇAMELİ’DE 154 DEV PROJE’Yİ 5 YIL İÇİNDE TAMAMLAYACAĞIZ
AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın sabah erken saatlerde ilçeye bağlı Kınıkyeri köyünde başlayan programı gece 12’ye kadar aralıksız devam ederken, Zolan ve beraberindekiler gün boyunca binlerce kişiyle bir araya geldiler. Çameli ilçesinin tamamına yönelik 154 Dev Proje hazırladıklarını vurgulayan Osman Zolan, “Çamelimiz artık bölgenin en güzel ilçelerinden biri olacak. Yeni Büyükşehir Yasası sayesinde tüm köylerimiz Çameli ilçemizin birer mahallesi haline geldi. Aynı zamanda ilçenin tamamı Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet alanına girdi. Artık Çamelimiz’e hem Çameli Belediyesi hem de Büyükşehir Belediyesi hizmet verecek. Sizlerle birlikte, Çameli Belediye Başkan Adayımız Cengiz Arslan kardeşimle birlikte el ele, gönül gönüle vererek 5 yıl içinde 154 projemizi tamamlayacağız. Sizin öncelikli sorunlarınızı çok iyi biliyoruz. Bu kapsamda yol, altyapı, kapalı pazar yeri ve düğün salonu gibi acil ihtiyaçlarınızı vakit kaybetmeden çözüme kavuşturacağız” dedi.

HAYRİ DEV, OSMAN ZOLAN’I YALNIZ BIRAKMADI
Osman Zolan’ı ilçeye bağlı Gökçeyaka köyündeki ziyaretinde sürpriz bir isim karşıladı. UNESCO Yaşayan İnsan Hazinesi Sanatçı Hayri Dev, ailesiyle birlikte Zolan ve beraberindekileri coşkuyla karşıladı. Yanından ayırmadığı 3 telli bağlaması ile türkü söyleyerek, köy halkına coşkulu anlar yaşatan Hayri Dev’e, çocuklar da oynayarak eşlik etti. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen Gökçeyaka toplantısında Çameli’ye Hayri Dev Kültür Merkezi’nin yapılacağının müjdesini veren Osman Zolan, bu merkez sayesinde Hayri Dev’i gelecek nesillere tanıtacaklarını söyledi.

“CENGİZ ARSLAN’IN SÖZÜ BİZİM SÖZÜMÜZDÜR”
Millete hizmet etme aşkıyla yola çıktıklarını dile getiren Osman Zolan, bu yolculukta kendilerini asla yalnız bırakmayan Çamelililer’e de teşekkür etti. Yeni dönemde Çameli’ye Cengiz Arslan ile birlikte hizmet edeceklerini belirten Zolan, “Çameli’ye 154 Dev Proje’nin sözünü veriyoruz. Biz söz verdik mi ne pahasına olursa olsun yerine getiririz. Bu noktada Cengiz Arslan kardeşimin sözü de bizim sözümüzdür. İnşallah sizlerle birlikte Çamelimiz’i çok daha güzel noktalara taşıyacağız” şeklinde konuştu. Çameli Devlet Hastanesi’nin yerinin belirlendiğinin de müjdesini veren Zolan, projesinin hazırlanarak kısa sürede tamamlanacağını da sözlerine ekledi.