Ankara'yı kana bulayan patlamada bu sabah yapılan açıklamaya göre 37 vatandaşımız hayatını kaybetti. Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, patlamayla ilgili bir açıklama yaptı.

Ankara Kızılay’da hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileyen Zeybekci, "İnsanlık dışı saldırılarla masum insanlara kıyan, hayatlara kasteden caniler amaçlarına asla ulaşamayacaklar.
Devletimizin terörle mücadelesinden rahatsızlık duyan kana susamış teröristler ile onlara her türlü desteği sağlayıp ülkemizi karıştırmaya çalışanlara milletimiz izin vermeyecektir. Halkımız, böyle zor zamanlarda her türlü ayrılığı bir kenara bırakıp kenetlenir. Birlik ve beraberliğinden ödün vermeyip, kurulan tuzağı boşa çıkarır. Ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışılan tüm oyunları da bozar." dedi. 
Ülkemizin düzenini, vatandaşlarımızın huzurunu hedef alan bu tür hain saldırıları planlayanlar ile tetikçiliğini yapanların, bir gün döktükleri kanda boğulacaklarını ifade eden Zeybekci, "Milletimiz, bin yıllık kardeşliğinin gereği yine omuz omuza vererek, onların kaos özlemini, terörün hüküm sürdüğü bir ülke hayalini daha başlamadan bitirecektir.
Olaydan duyduğumuz üzüntü derin olmakla beraber, vatandaşlarımıza hainlerin sevinmesine yol açacak, amaçlarına hizmet edecek her türlü girişimden uzak durulması gerektiğini hatırlatır, saygılarımı sunarım. Milletimizin başı sağ olsun." dedi.