AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, ilçe teşkilat başkanları ve ilçe belediye başkanları ile parti binasında bir araya gelerek ilçelerde yapılan yatırımlar ve beklentiler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. 
Toplantı salonunda gerçekleşen ve AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Halil Pekdemir, Teşkilat Başkanı İl Başkan Yardımcısı Abdullah Şencan, İl Tanıtım Medya Başkanı İl Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, Ar-Ge’den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Gürbüz, Dış İlişkilerden İl Sorumlu İl Başkanı Yardımcısı Necip Ali Filiz, Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Müberra Öznur, Merkezefendi ilçe Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin başta olmak üzere ilçe belediye başkanlarının da hazır bulunduğunu istişare toplantısının açılışında konuşan Başkan Tin, toplantının yaklaşan genel seçimler öncesinde önemine değindi. 

YATIRIMLAR GÖZDEN GEÇİRİLDİ
İlçelerde hayata geçen, hali hazırda devam eden ve yakın bir zamanda temel atılması planlanan yatırımlar ile ilgili konuşan Başkan Tin, “Bizler hayata geçiremeyeceğimiz hiçbir şeyin sözünü vermeyeceğiz. Kısa, orta ve uzun vadede hayata geçecek projeleri vatandaşlarımıza anlatacağız. Biz verdiği sözü yerine getiren, havada bırakmayan bir gelenekten geliyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru, mutluluğu için teşkilatlarımız ve belediye başkanlarımız ile birlikte var gücümüz ile çalışıyoruz” dedi. 

MUHALEFETİN HEVESİ YİNE KURSAĞINDA KALACAK
İlçe belediye başkanlarından 1 yıllık görev süreleri içinde neler yapıldığına dair bilgiler alan ve gayretlerinden dolayı belediye başkanlarına teşekkür eden Başkan Tin, “7 Haziran’daki seçimler, AK Parti’nin değil, Türkiye’nin geleceğine yönelik bir seçim olacaktır. Bu husus unutulmamalıdır. Muhalefet partileri 7 Haziran’a dönük bir takım beklenti içindeler. Geçmişte bazı mihraklardan medet uman ve bu beklentileri suya düşen muhalefetin hevesi yine kursağında kalacaktır. AK Parti’nin bütün birimleri, birlik ve beraberlik içinde bu süreci başarı ile atlatacağına inanıyoruz. Bunun için de siz belediye başkanlarımızın ilçelerinde yaptığı hizmetler bizler için referans olacaktır. Belediyecilik anlamında partimizin 13 yılda ülkeye sağladığı katma değer milletimiz tarafından görülmektedir. 2002 öncesi Denizli il 2002 sonrası Denizli herkesin dilinde. İlçelerde de bu havayı yakalamamız halinde önümüzde hiçbir engelimiz kalmayacaktır” dedi. 

CUMHURBAŞKANIMIZ GELİYOR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’ye teşekkür ve toplu açılışlar için 21 Mart 2015 Cumartesi günü gelecek olmasının şehirde sevinçle karşılandığını ifade eden Başkan Tin, ilçe teşkilatlarının tam kadro mitingte bulunmasının önemine işaret etti. Başkan Tin, “Denizli denildiği zaman gözleri gülen, Denizli’ye ayrı bir sevgi duyan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ilk kez Cumhurbaşkanı sıfatı ile gelecek. Şehirde bayram havası esecek. Denizli şehri, teşkilatlarımız ve bizler büyük bir heyecanla kendisini bekliyoruz” dedi.