AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, yaptığı açıklamada şunları söyledi, " Aralık 17 ve 25 aralık bu ülkeye yapılan darbe girişimi olarak kayıtlara geçmiştir. Bu nedenle bu tarihler hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bu darbe girişiminde sizin kimlerle iş tuttuğunuz da gün gibi ortadır. 17 ve 25 aralık bir yolsuzluk operasyonu değildir. Yükselen ve ilerleyen Türkiye’nin durdurulması çabasıdır. Devlet ve millet düşmanı paralel yapının elinize tutuşturduğu tamamı yalan ve iftira dolu hezeyanlarla hareket eden CHP halk nazarında itibarsızdır. Sizin döneminizdeki Türkiye sınırları aynı sınırlar, aynı insanlar, aynı devlet ama her ne hikmetse ülkemiz sizin döneminizde üçüncü dünya ülkesi Ak Parti döneminde dev devletlerle yarışan ülke. Sizin döneminizde yollar, okullar, hastaneler, hazinemiz perişan Ak Parti döneminde Dünya standartlarının üstünde. Ama yolsuzluk bizim dönemimizde öyle mi? Bizce bu işte bir terslik var. Kimse kalkıp bize yolsuzluk iftirası atamaz. Sokaklarda ne kadar bağrınsanız da milletimiz kendisine hizmet edeni iyi biliyor.
Devlet büyüklerine yönelik açıktan yalan ve iftira ve hakaret dolu pankartlarınızın yine Devlet eliyle engellenmesinden daha doğal bir şey yoktur. Afiş siyaseti yaparak günü kurtarmaya çalışsanız da sizin devriniz kapandı. O devir 1980'lerde kaldı. Yalanlarınıza iftiralarınıza bu milletin karnı tok.
Ak Parti 3 Kasım 2002 den bu tarafa milletimizin ve dünya mazlumlarının yüzünü güldürmekle meşgul. Ak Parti milletimizin göğsünü kabartacak hizmetlere imza atmakla meşgul. Ak Parti sizin gibi Bizans anlayışıyla işbirliği yapanlarla mücadele etmekle meşgul. Dolayısıyla ne yapsanız boş artık yükseliş dönemi başladı durduramazsınız. Milletimiz 2023 hedeflerinin sizler tarafından çalınmasına, engellenmesine izin vermeyecek."