AK Parti Muğla milletvekili birinci sıra adayı Ali Boğa oyunu Fethiye Şehit Mustafa Gökdal İlköğretim Okulu'nda kullandı.
Muğla’nın Fethiye ilçesinde 134 bin 383 seçmen 515 sandıkta oy kullanıyor. Sabah saat 08.00’de başlayan ve sorunsuz olarak devam eden oy verme işlemi 17.00’de son bulacak. Fethiyeli milletvekili adayları da sandık başına giderek oylarını kullandı. AK Parti Muğla birinci sıra milletvekili adayı Ali Boğa, oyunu Karaçulha beldesinde bulunan Şehit Mustafa Gökdal İlköğretim Okulu'nda 1240 nolu sandıkta kullandı. Ankara’da ikamet eden Ali Boğa, Muğla İl Seçim Kurulu’nun izniyle tutanak karşılığında Fethiye’de oy kullandı. Oy kullandıktan sonra gazetecilere açıklama yapan Ali Boğa, sandıktan çıkan sonuca herkesin saygı duymasını istedi.
Seçimlerin, iktidarın halkta olduğunu gösteren demokrasinin en güzel yanı olduğunu söyleyen Ali Boğa, “İnanıyorum ki AK Parti olarak halkımızın teveccühü ile yeniden iş başına geleceğiz. Bu sefer Muğla’da da iktidar olmak istiyoruz. Seçimler vatanımıza milletimize hayırlı olsun.” dedi.

Öte yandan, MHP Muğla ikinci milletvekili adayı Süleyman Taşkın, Yusuf İzzet Gökçe İlköğretim Okulu’nda 1024 numaralı sandıkta, CHP 4’ncü sıra adayı Emrah Doğu ise Yunus Nadi İlköğretim Okulu 1071 numaralı sandıkta oyunu kullandı.
CİHAN