AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Bilal Uçar, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Denizli Merkez köy ve beldelerinde vatandaşlarla buluşan Uçar, Türkiye’nin önündeki engelleri aşması için 12 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu belirterek, “ İstikrarın devam etmesi ve Denizli’nin hizmet anlamında daha fazlasını alması için çalışıyoruz” dedi.

 AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Bilal Uçar, Karahayıt, Haytabey, Gözler, Uzunpınar, Kurtluca, Güzelpınar ve Akdere’de seçim çalışmalarını sürdürdü. Beldelerde ve köylerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılayan ve coşkulu gerçekleşen toplantılarda Uçar’a sıkıntıları anlatan halk yapılan hizmetlerden memnun olduklarını daha fazla hizmet için destek vereceklerini ifade ettiler.
Her belde de ve köyde halka seslenen AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Bilal Uçar, “ Denizli’yi daha ileri taşıyabilmek ve ülkemizin daha iyi bir noktaya gelmesi adına 12 Haziran seçimleri çok önemli 12 Haziran seçimleri istikrarın devamı ve ülke ekonomisi için, gençlerimizin, işsiz insanlarımızın istihdamı için çok önemlidir. İstikrar oldukça yeni yatırımlar olacak. Bu yatırımlar sayesinde de yeni istihdam kapıları açılmış olacaktır.  Termal ve kongre turizmine yönelik projelerimiz ile bu bölgenin turizm potansiyelini artırarak, yüz binlerce insanımıza iş imkanı sağlanmasını hedefliyoruz. Tarımsal kalkınma için desteklemeler artırılacak” dedi.
AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Bilal Uçar vatandaşların kendisine olan  “Sizlerin çalışkanlığınızı, sizlerin heyecanını gördükçe bizler daha çok çalışmamız gerektiğini düşünüyoruz. Sizler AK Parti’ye kurulduğu günden beri destek oldunuz ve bu ülkeye yapılan hizmetlerin bir parçası oldunuz. 2023 vizyonuyla yeniden büyük Türkiye ve Denizli’nin imarı için çıktığımız bu yolda yine desteklerinizi esirgemeyeceğinize inanıyorum. Türkiye’nin özgürlükler başta olmak üzere pek çok alanda atılıma geçmesi için 12 Haziran seçimlerinden sonra kollarımızı sıvayacağız. Denizli’de her vatandaşın rahatlıkla bize ulaşıp sorunlarını aktarabilecekler.” diye konuştu.