Büyük Birlik Partisi (BBP) Denizli İl Teşkilatı, Denizli merkez ve ilçe adaylarını tanıttı. 
BBP 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi adaylarını tanıttı. Toplantıya BBP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe, BBP Denizli İl Başkanı Süleyman Oruç ve adaylar katıldı. Toplantıda konuşan BBP Denizli İl Başkanı Süleyman Oruç ülkenin kaos ortamından geçtiğini belirterek, "Biz bu ülkeye kaosu, geçimsizliği layık görenlere karşı seçimlere hazırlanıyoruz. Biz bu ortamda alternatif olabilecek bir partiyiz. Seçkin adaylarımızla belediyelere talip olduk. Bu seçimlerde Denizli’de belediyeler almak üzere yola çıktık. Barış ve dostluğun hakim olduğu kardeşlik havasının hakim olduğun bir seçim diliyoruz’" dedi.
BBP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe ise Denizli ve Türkiye’de alternatif olduklarını kaydederek, "BBP’nin tecrübeli, liyakatlı ve tertemiz kadroları hizmete hazırdır. Ülke barış ve kardeşlik içinde seçime gitmelidir. Kaosun olduğu bu dönemlerde bizler BBP olarak seçimlere girerek adaylarımızla başarılı olacağımıza inanıyoruz. Milletimiz de bize güvendiği sürece çok daha güzel günler bizlerle birlikte olacaktır. Denizli adaylarımız milletime hayırlı olsun" şeklinde konuştu.
BBP Denizli adayları ise, Denizli Büyükşehir Belediyesi adayı Namık Selçuk, Merkezefendi Belediyesi Başkan adayı, Hüseyin Sarı, Baklan Belediye Başkan adayı Ömer Aktay, Bozkurt Belediye Başkan adayı Hasan Çoban, Bekilli Belediye Başkan adayı Hasan Urcu, Honaz Belediye Başkan adayı Ali Tülübaş ve Tavas Belediye Başkan adayı Süleyman Arcan olarak açıklandı.