Seçim çalışmalarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar, üç günde binlerce vatandaşla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
MHP Pamukkale Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar, esnaf ve mahalle ziyaretlerinin yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşları'na (STK) ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretlerinden projelerini anlatan, sorunlar ve çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulunan Bahtiyar, son olarak Tornacılar Odası, Tesisatçılar Odası, Lokantacılar Odası ve Servisçiler Odası'nı ziyaret etti.
Pamukkale ilçesini hep birlikte yöneteceklerini Bahtiyar, "Ben özellikle ziyaretlerime STK’lardan başladım. Çünkü STK’lar demokrasimizin olmazsa olmalarıdır. 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin ardından Allah’ın izniyle ilçemizi, sakinlerinin içinde ikamet ediyor ve yaşıyor olmaktan memnuniyet duyduğu, sosyal, ekonomik ve kültürel canlılığın hakim olduğu örnek bir yerleşim bölgesi haline getireceğiz. Pamukkale’yi hep birlikte el ele yöneteceğiz. Alınan bütün kararlar ve uygulama süreçlerinde şeffaflığa özen göstereceğiz. İlçemizi ilgilendiren her konuda katılımcılık bizim arayacağımız başlıca faktör olacak" dedi.