31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dün gerçekleştirildi. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) resmi açıklamasını yapmamış olsa da gayri resmi sonuçlara göre Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu oldu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni kazanması hakkında ilk açıklamasını yapan eski Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı, eski Ekonomi Bakanı ve aktif olarak Ak Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı görevinde olan Nihat Zeybekci seçim sonucunu sosyal medya hesabı üzerinden değerlendirdi.

Dağcılar 6. Ulusal Karababa Zirve Şenliğinde buluştu Dağcılar 6. Ulusal Karababa Zirve Şenliğinde buluştu

"Kazanan Demokrasimiz Oldu"

Milletin iradesinin üzerinde hiçbir güç tanımadıklarını ve milletin kararını baş taç ettiklerini söyleyen Zeybekci, “Siyaset kurumunu ülkemize, milletimize, Denizli’mize hizmette sadece bir araç olarak gördük. Demokrasi kuralları içerisinde yerel seçimlerimizi huzur içerisinde gerçekleştirdik, milletimizin iradesi tecelli etti ve kazanan demokrasimiz oldu” dedi.

"Kazanan Milletimizdir"

Ortaya çıkan sonuçlarla seçilen belediye başkanlarına şehirlere hizmetlerinde başarılar dilediğini söyleyen Zeybekci, “Biz milletimize ve şehrimize bugüne kadar sadece hizmet ettik, Allah ömür verdikçe de milletimiz bizi nerede görmek isterse bunu bir lütuf olarak görüp hizmet etmeye devam edeceğiz. Kazanan milletimizdir, hayırlı olsun inşallah” ifadelerini kullandı. Nihat Zeybekciden Ilk Aciklama 1