Denizlili Kadın Marmaris'te Bıçaklanarak Öldürüldü Denizlili Kadın Marmaris'te Bıçaklanarak Öldürüldü

Denizli’de boşanma aşamasındaki eşi Mine Kocadağ (26)’ı öldürmekle suçlanan Mithat Kocadağ (31)’ın yargılamasına devam edildi. Türkiye’nin günlerce konuştuğu davanın ikinci duruşması Denizli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Sanık duruşmaya tutuklu bulunduğu cezaevinden SEGBİS ile bağlandı. Duruşma salonunda ölen Mine Kocadağ ile katil zanlısının yakınları hazır bulundu. Yargılamanın ikinci celsesinde iki tanık dinlendi.

‘PİŞMANIM’ DEDİ

Yaklaşık 6 saat süren ilk celsede 2 saat 40 dakika ifade veren ve olay anını anlatırken heyecanlanarak katıldığı televizyon programındaki sözlerinden farklı ifadeler kullanan katil zanlısı bu celsede de dinlendi. Hakkında ‘Eşe Karşı Kasten Öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen Mithat Kocadağ; “Eşimi çok seviyordum. Bunların yaşanmasını istemezdim. Pişmanım” ifadelerini kullandı. Duruşma savcılığın olaya ilişkin mütalaasını sunmak üzere 19 Aralık tarihine ertelendi.

TELEVİZYONDA ANLATMIŞTI

Olay; geçtiğimiz yıl Ağustos ayında bir çocuk annesi Mine Kocadağ’ın bulunması için ailesinin kayıp başvurusuyla ortaya çıkmıştı. Yaklaşık bir ay boyunca televizyon yayınına katılan katil zanlısı eşinin bulunması çağrısı yapmıştı. Programda yaşanan gelişmelerden sonra eşini boğarak öldürdüğünü itiraf etmiş, cesedi gömdüğü yeri canlı yayında Denizli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine tarif etmişti.