Denizli’de CHP 15, AK Parti 3 ve YRP 1 belediye kazandı Denizli’de CHP 15, AK Parti 3 ve YRP 1 belediye kazandı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde, aralarında Denizli Serinhisar, Hatay Dörtyol ve Erzin belediye başkan adaylarının da yer aldığı 55 kişilik aday listesini açıkladı. Daha önce AK Parti’den Serinhisar Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Cemal Kobaş, Serinhisar’da MHP’nin adayı oldu.

CUMHUR İTTİFAKI’NIN ADAYI OLDU

MHP daha önce Çal, Honaz ve Buldan’da adaylarını açıklamış ve Serinhisar’ı sona bırakmıştı. Partiye aday adaylığı başvuruları olmasına rağmen ilçede yapılan çalışmalarda Cemal Kobaş’ın isminin öne çıktığı, MHP’lilerin de desteğini alabileceği düşünülen Kobaş’ın adaylığını onadığı öğrenildi.

“2024 CUMHUR İTTİFAKININ TEKRARDAN ZAFERİ OLACAKTIR”

Alınan kararın hayırlı olmasını dileyen Serinhisar Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş, “ Memleketimize hizmet etmek için 2019 yılında ilçe başkanı olarak bize tevdi edilen görev sonrasında aldığımız sorumluluk ile Ak Parti Serinhisar Belediye başkanı aday adaylığımızı açıklamıştık. Uzun süredir devam eden anket çalışmaları başta olmak üzere,temayül yoklamaları,saha çalışmaları ve genel merkez teşkilat çalışmaları tamamlanmıştır. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve  Genel başkanımız sayın Doktor  Devlet Bahçeli ile olan görüşmeleri sonucunda Serinhisar ilçesi Cumhur ittifakı adayı netleşmiş olup MHP teşkilat başkanlığımız bu doğrultuda bizi uygun görmüştür. Aynı davada birlikte yol yürüdüğümüz ve yürümeye devam edeceğimiz Ayhan Soyfidan, Halil Öztürk,Mustafa Yatçi ve Yaşar Öztürk’e Cumhur ittifakına olan katkılarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Allah’ın izniyle Cumhur İttifakımız ile gece-gündüz demeden her alanda çalışarak milletimize sunulan hizmetleri Türkiye Yüzyılı şiarıyla ilçemize en güzel şekilde kazandırmaya çalışacağız. 2024 Cumhur İttifakının tekrardan zaferi olacaktır” ifadelerini kullandı. mhpnin-serinhisar-adayi-cemal-kobas