Haftanın ikinci iş gününe 4 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Denizli genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı. Öğleden sıcaklık 19 dereceye kadar çıkıyor. Parçalı bulutlu hava gün boyu devam edecek.

YAĞIŞ İÇİN YENİDEN GÜN VERİLDİ

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Denizli’de yeni haftanın ikinci gününden itibaren sıcaklık yeniden yükselişe geçse de gün verilerek yeni bir yağış uyarısı daha yapıldı.

Haftanın üçüncü iş gününde ise sabah saatlerinde hava sıcaklığı 9 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde çok bulutlu ve sağanak yağışla birlikte termometreler en yüksek 19 derece seviyelerini gösteriyor.

Haftanın dördüncü iş günü Perşembe ise sabah saatlerinde 10 derece olarak ölçülürken gün içerisinde parçalı bulutlu birlikte 20 derece seviyelerinde ölçülecek.

Denizli'de İlginç Olay! Hem Oynadı Hem Para Dağıttı Denizli'de İlginç Olay! Hem Oynadı Hem Para Dağıttı

Haftanın son iş gününde ise sabah saatlerinde termometreler 10 dereceyi gösterirken gün içerisinde çok bulutlu gökyüzü ve sağanak yağış geçişleriyle birlikte en yüksek 21 derece seviyelerinde olacak.

Hafta sonunun ilk günü cumartesi sabah saatlerinde sıcaklığı 11 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte yer yer sağanak yağış geçişleriyle en yüksek termometreler 19 derece seviyelerinde ölçülüyor.