Türkiye İŞKUR Denizli Bölge Müdürlüğü'nün meslek edendirme kursları gençlere iş imkanı sağlamaya devam ediyor. Meslek Edindirme kurslarında yeni açılacak olan Bilgisayar işletmenliği dalında 72 kursiyer, halkla ilişkiler tanıtım elemanı dalında 20 kursiyer olmak üzere 82 kursiyer daha eğitim alma hakkı kazanacak. Kursiyerler kursa devam ettikleri müddetçegün başına 15 Türk Lirası cep harçlığı alacaklar. Milli Eğitim bakanlığından onaylı olan sertifikalarla daha iyi iş imkanı bulabilecekler. 26 Ağustos 2010 Perşembe günü İŞKUR Müdürlüğünde kura çekimiyle katılımcılar arasından kursiyerler seçilecek.

Kurslar, 1998 yılından bu yana Denizli'de eğitim veren Özel Çözüm Bilgisayar Kursu tarafından verilecek. www.haberdenizli.com 'a konuşan Özel Çözüm Bilgisayar Kursu Şirket Müdürü Osman Tataroğlu, "Meslek Edindirme Kursları sayesinde işi olmayan, okumayan gençlerimize iş imkanı sağlanmış oluyor. Bu uygulamadan oldukça memnunuz yüzlerce genç Çözüm Bilgisayar'a gelip meslek sahibi oluyor. Bu kurumumuz adına sevindirici." dedi. 

Tataroğlu ayrıca, "Bir önceki kursa katılan tüm kursiyerlerimiz kursu başarı ile bitirdiler ve 28 agustosta sınava katılacaklar. Ayrıca Bu egitimi başarı ile tamamlayıp sertifika sınavında başarılı olan kursiyerlerimiz MEB onaylı kurs bitirme belgesi almaya hak kacanacaklar." diye belirtti.

Katılım Şartları:
- Herhangi bir işte çalışıyor olmamak
- İki Yıl içinde işkur eğitimlerinden fayladalanmamış olmak
- En az ilköğretim mezunu olup, halihazırda öğrenci olmamak.

Katılmak isteyen adayların 25 Ağustos 2010'a kadar mutlaka İŞKUR Müdürlüğü'ne müracaat etmeleri gerekiyor.