Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan Show TV’de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında rakiplerini bir bir geçerek haftalarca Denizli’yi hem gururlandıran hem heyecanlandıran 16 yaşındaki Denizlili yarışmacısı Buse Fulya Yılmaz’ı makamında kabul etti. Geçtiğimiz haftalarda finale çok az kala yarışmadan elenen Buse babası ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’a yarışma esnasında kendisine verilen manevi destekten dolayı teşekkür etti.

Yarışmanın kendisi için iyi bir tecrübe olduğunu dile getiren Buse, Denizli Belediyesi’nin gerçekleştirdiği etkinliklerde sesi ile yer almak ve böylece kendisine yarışma boyunca destek olan Denizli Halkına teşekkür etmek istediğini söyledi.

Eşi Berrin Zolan’ında bulunduğu ziyarette Buse’nin yarışmada gösterdiği performans ile tüm Denizli’yi gururlandırdığını dile getiren Başkan Zolan ise Denizli’nin adını Tüm Türkiye’nin yakından takip ettiği bir yarışmada layıkıyla temsil ettiği için Buse’ye teşekkür etti. Denizli Belediyesi’nin gerçekleştireceği etkinliklerde Buse’nin de yer alabileceğini dile getiren Başkan Zolan, “ Hiç şüphe yok ki bu başarının arkasında Denizli halkı var. Denizli insanını özel yapanda bu. Kendi değerlerini, kendi içlerinden çıkan insanları sahiplenmesi, koruyup kollaması bu şehrin insanlarını çok özel yapıyor. Biz de elimizden geldiğince bu başarılı kızımıza destek olmaya çalıştık. Tüm Türkiye’nin yakından takip ettiği bir yarışmada Denizli’yi layıkıyla temsil ettiği için Buse’ye teşekkür ediyorum. İrtibatı kopartmayacak ve Buse’yi gerçekleştireceğimiz etkinliklerde Denizlili gençler ile buluşturacağız” dedi.