Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları efsanevi çocuk kahramanı Anhelmus'un Hansel ve Gratel masalı ile çocukların karşısına çıktı. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından bu yıl ilk kez, olaylara yön vermesiyle tanınan Kahraman Kedi Anhelmus'un Hansel ve Gratel masalı ile çocukların karşısına çıktı. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda ücretsiz sahnelenen oyunu Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencileri ve öğretmenler izledi. Mehmet Akif Yılmaztürk’ün yazdığı ve Önder Tahmaz'ın yönettiği oyun öğrencilerin büyük ilgisini topladı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Şehir Tiyatrosu'nun her yıl farklı çocuk masallarını ele alarak, çocuklar için oyun hazırladıklarını söyledi. Otaklı, "Çocuklar kedi kahramanımızı çok sevdi. Her yıl büyük bir ilgi ile yeni maceralarını sabırsızlıkla bekliyorlar. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda hayat bulan seri oyun ile çocuklarımızın karşısına çıkmaktan onur duyuyoruz" dedi.