Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı iftar yemeğine; Denizli milletvekilleri Nihat Zeybekçi ve Bilal Uçar, Denizli İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Acıpayam İlçe Başkanı Hüseyin Dağ, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, il genel meclis üyeleri, belde belediye başkanları, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çevre belde ve kasabalardan gelen çok sayıda vatandaş katıldı.

AK parti İlçe Başkanı Dağ, 11 ayın sultanı Ramazan ayında iftar yemeğinde bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını söyledi. İftar yemeklerine gösterilen yoğun ilginin kendilerini onurlandırdığını belirten Dağ, "Yerel seçimlerde hep birlikte yüzümüzün akıyla çıkacak ve hizmete devam edeceğiz. Bununla ilgili tüm hazırlıklarımızı titizlikle devam ediyoruz. Acıpayamımızın en ücra köy ve kasabalarından, uzaktan yakından gelen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun." diye konuştu.

Denizli milletvekillerinden Bilal Uçar da AK Parti'nin bütün Türkiye'de, sadece Ramazan'a mahsus değil her zaman vatandaşlarla birlikte aynı havayı soluladıklarını belirterek, "AK Parti Denizli Teşkilatı olarak da kurulduğumuz günden beri samimiyetimizden hiçbir taviz vermedik. Hep ekip ruhuyla çalıştık. seçim süreçleri artık başlıyor. Biz yola çıkarken halkımıza ne söz verdiysek o sözü yerine getirdik. Bizler şahsı değil, partiyi düşünerek çalışacağız ve büyük Türkiye'yi hep beraber kuracağız." şeklinde konuştu.

Milletvekili Nihat Zeybekçi ise Acıpayam'ın Denizli'yle yaraşır şekilde hizmetler yaptığına değindi. Zeybekçi, şöyle dedi: "Büyükşehir geldikten sonra bu hizmetler daha da hızlanacaktır. Biz verdiğimiz sözleri tuttuk, hatta fazlasını yaparak süsleme işlerine başladık. Denizli ve ilçelerimizdeki yapılan bütün çalışmaları vatandaş görüyor. İftarda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bütün vatandaşlarımızın Ramazanı mübarek olsun. Rabbim Kadir Gecesi'ni yakalayan kullardan eylesin."

İl Başkanı Örki ise Acıpayam'ın bir önceki yıla göre kendisini geliştirdiğini ve bu büyük organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade ederek, şunları dile getirdi: "Mesele, iftar sofralarında büyük ve güçlü görünmek değil, vatandaşın kalbinde büyük ve güçlü yere sahip olmaktır. Şimdiye kadar bunu gayet güzel bir şekilde başardık. Allah, birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Şu güzel günler hatırına Rabbim birlik ve beraberliğimizi devam ettirsin inşallah. Bu emanete sahip çıkacak olan sizlersiniz. Yaklaşan yerel seçim, önümüzdeki 5 sene için değil, bu ülkenin 2023 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla gitmesinde büyük pay sahibi olacaktır. Herkesin üzerine düşen sorumlulukların bilincinde olması lazım." İftar yemeğinin ardından milletvekilleri ve parti yönetimi vatandaşlarla oturup sohbet etti.