Nisan ayında Gaziantep'te gerçekleşen ve 65 ilden 1200 sporcunun katıldığı Türkiye Minikler Karate Şampiyonası'nda bir başarı da Deniz Karate Spor Kulübü sporcusundan geldi. 2016 doğumlu erkek katada 68 kişinin içerisinde mücadele eden Yağız Kotan Türkiye 3.'sü oldu. Kotan, 31 Mayıs 2 Haziran tarihleri arasında Balkan Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmek için milli takıma davet edildi. 

17 yıldır bu anı beklediğini belirten Deniz Karate Spor Kulübü antrenörü Deniz Kotan, "Karate hocası olarak çok sporcu yetiştirdim yetiştirmeye de devam ediyorum. En büyük hayalime oğlumla kavuştum sporcularımla da milli sporcu hayalime devam edeceğim. Bir kadın antrenör olarak tek başıma bu yoldayım ve tek başıma başarılı sporcular yetiştireceğim. Oğlumun Türkiye Minikler Karate Şampiyonası'nda 3. olmasının beni nasıl mutlu ettiğini anlatamam, Yağız'ıma ve Denizli'den Balkan Şampiyonası'na katılacak sporcularımıza başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

Denizlispor'da Hüsran, 3. Lige Düştü Denizlispor'da Hüsran, 3. Lige Düştü

Deniz Karate Deniz Kotan Yagiz Balkan Sampiyonasi Denizli1Deniz Karate Deniz Kotan Yagiz Balkan Sampiyonasi Denizli3Deniz Karate Deniz Kotan Yagiz Balkan Sampiyonasi Denizli2