Uzun yıllar Denizlispor'un kalesini koruyan ve kaptanlığını yapan kaleci Özden bundan sonra Karşıyaka'nın kalesini koruyacak, Karşıyaka'nın prensip anlaşmasına vardığı 32 yaşındaki file bekçisi 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Daha önce Manisaspor'la ön protokol yapan Özden'in, daha düşük bir rakam önerilmesine rağmen Kaf-Kaf'ı tercih ettiği açıklandı. Kaf-Kaf, Necati ve Özden'den sonra kaleye bir isim daha alacak. Kocaeli, Sakarya, K. Erciyes, Konya, Ç.Rize'de de forma giyen, Başkan Hüseyin Çalışkan ve Futbol Şubesi yöneticilerinin katıldığı törende imza atan Özden, "Kariyerimde sadece 1998'de Sakarya'da şampiyonluk sevinci yaşadım. Süper Lig'den teklifler olmasına rağmen, bu heyecanı yeniden tatmak için Karşıyaka'ya geldim. Kendimi 1. Lig'e gelmiş gibi hissetmiyorum" dedi.

Fuat ise iki sezondur Süper Lig'in kapısından dönmenin üzüntüsünü yaşadıklarını hatırlatıp, yarım kalan işlerini tamamlamak istediklerini söyledi. Yüksel Can'a emanet edilen altyapıda A2 takımının lağvedildiği, yeni yapılanmaya gidildiği açıklandı.