Tavas Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Kadın Kültür Merkezi'nde kadınlar günü etkinliği düzenledi.
Etkinliğe Tavas Kaymakamı Dr. Osman Varol, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, meclis üyeleri ve çok sayıda kadın katıldı.

BAŞKAN'DAN ANLAMLI HAREKET
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte açılış konuşmasını, kendisine Başkan vekilliği verilen meclis üyesi 
Sevim Tahancalıoğlu yaptı. Bu anlamlı günde Başkan Vekilliği görevinin kendisine verilmesinden oldukça mutluluk duyan Tahancalı, "Başkanımıza bu ince hareketinden dolayı teşekkür ediyor ve kadınlarıN daha aktif rol oynacağı bir ülke diliyorum" dedi.

Kadının toplumdaki yerinin önemine değinen Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Dinimize, ahlaki ve toplumsal değerlerimize göre kadın başımızın tacıdır, evimizin, işimizin, aşımızın tadıdır, tuzudur. Gerek evimizde gerekse işimizde olsun hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadın baş tacıdır ve öylede kalmalıdır. Kadınlarımızın karşılaştığı sorunların, esasen tüm toplumun meselesi olduğu, dolayısıyla çözümlerin de ortak bir anlayışla üretilebileceği unutulmamalıdır. Kadınlarımıza verdiğimiz değeri sadece 8 Mart'la sınırlandırmamalıyız. Biz üzerimizdeki sorumluluğun idraki içindeyiz. Dünyanın en ekonomik enerjisi tebessümdür, bu tebessüm bir an olsun kadınlarımızın yüzünden eksik olmamalı.  Gönlümüzde her zaman müstesna bir yere sahip olan, varlıklarıyla onurlandığımız; huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olan, hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizin mimarları olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlar; sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum" dedi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Tavas Kaymakamı Osman Varol, konuşmasında "Kadınların toplumumuzda, inancımızda ve tarihimizde yeri yadsınamayacak kadar önemlidir. Her zaman kadınlarımızın sevincini, derdini paylaşmaya hazırız. Yaşam süremizin her alanında ihtiyacımız olan bizleri şefkatle yetiştiren, bizi biz yapan fedakar kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.
Etkinlik kadınlara sürpriz hediyeler ve ikramlarla devam etti.