Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, 2014-2015 Yılı Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavlarında ve üniversite sınavında Tavas'ta dereceye giren öğrencileri tebrik ederek ödüllendirdi. Tavas Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen ödül törenine Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Ödül töreninde konuşan Başkan Akyol, "2014-2015 yılı TEOG ve üniversite sınavlarında başarılı olan öğrencilerimizi ödüllendirmek üzere bir araya geldik. Eğitim seviyesi yüksek olan bir ilçeyiz. Bu başarıda öğretmenlerin, velilerin ve bilinçli öğrencilerin büyük katkısı var. Geleceğin Türkiye'sini inşa edecek olan gençlerimizden beklentilerimiz oldukça yüksektir. Bu gençlerimizin birçok başarıya daha imza atacaklarından da hiç kuşkumuz yoktur. Yeter ki bu gücün kendilerinde olduğunu bilsinler. Öğrencilerimizin bu başarısı kesinlikle tüm öğrencilerimizi mutlu etmiştir. İnanıyorum ki bundan sonraki süreçte diğer çocuklarımız da bu zirveye çıkmak için çaba sarf edecekler. Bütün öğrencilerimizi teşvik etmek açısından, başarılı öğrencilerimizi ödüllendiriyoruz. Buradan tüm öğrencilerimize sevgilerimi iletiyor ve hayat boyu başarılarının devamını diliyorum" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan yaptığı açıklamada "Öğrencilerimizin gösterdiği başarı kendilerinin gelecekteki hedeflerini de belirleyecektir. Belediyemizin sergilemiş olduğu bu duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizlere her daim desteğini sürdüren Belediye Başkanımıza da ayrı teşekkür ediyorum. Bizler çocuklarımıza değerli olduklarını hissettirmeliyiz. Ben aileleri ile birlikte tüm yavrularımıza başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Düzenlenen ödül töreninde farklı okullarda başarılı olan 39 öğrenciye ödülleri verildi. Ödül töreni toplu fotoğraf çektirilmesiyle son buldu.