Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün himayesinde gerçekleştirilen "81 ilden 81 Yıldız" projesi kapsamında Denizli’nin yıldızı yine Kale İlçesinden çıktı. Cevherpaşa Spor Kulübü sporcusu ve lise 2. Öğrencisi Hacer CANGI 2 Haziran’da Bolu Abant’ta düzenlenecek, ödül törenin de Denizli’yi temsil etme şansını yakaladı.
Cevherpaşa Spor kulübünde yıllardır lisanslı karateci olarak çalışmalarını yürüten Hacer Cangı’nın yanı sıra kulüp, 2. kez Türkiye’nin yıldızı çıkardı. Yine aynı proje kapsamında 2009 senesinde Makbule Altay isimli sporcu da Denizli’yi temsil etmişti.
Denizli’nin yıldızı seçilmesinin ardından büyük sevinç yaşayan Cangı, Cevherpaşa Spor Kulübünü sevince boğdu. Kulüp başkanı Bilal Bozdeveci ve teknik heyet sporcu Hacer Cangı’yı tebrik etti. Kulüp Başkanı Bozdeveci yaptığı açıklama da ‘Kulübümüzden bir sporcunun Türkiye genelinde bir proje girmesinden dolayı mutluyuz. Kulübümüz 2009 yılında aynı duyguları yaşamıştı. Sporcumuz Denizlimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edecektir.” diyerek gelecek yıllarda da "81 ilden 81 Yıldız" projesine sporcu göndereceklerini belirtti.

Mutluluğu gözlerinden okunan Hacer Cangı’nın babası Mehmet Cangı ‘Kızımın derslerinde ve spordaki başarısından dolayı çok mutluyum. Her anne baba kızının yüksek mertebelere gelmesini ister. Bu gururu yaşattı için çok mutluyum. Kızımı bugünlere getiren Mehmet Şamlı hocasına teşekkür ediyorum.’dedi.

Sporcu Cangı’nın başarıları ise şöyle; Türkiye 5 liği ve 11.liği ayrıca 2 Kez Denizli 1.liği, 2 kez Denizli 2.liği ve 6 kez Denizli 3.lüğü kazandı.