Daha önce Babadağ ve Beyağaç’a sembolik bir bedelle araç desteği sağlayan Başkan Gürlesin, bu kez ise Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ile imzaladığı protokolle Baklan’a bir greyderi sembolik bir bedelle gönderdi. Baklan Belediyesi, yol açım çalışmalarından kışın kar temizlemeye kadar birçok alanda bu aracı kullanacak.
Pamukkale Belediyesi, araç parkurunda yer alan iş makinesi ve araçların satışı öncesinde Başkan Hüseyin Gürlesin’in talimatı ile ilçe belediyelerine destek kararı alındı. 
Bu kapsamda daha önce Beyağaç ve Babadağ Belediyesi’nin ihtiyaç duyduğu araçları ve iş makinelerini sembolik bir ücretle ilçe halkının ihtiyaçlarına sunan Başkan Gürlesin, bu kez de Baklan Belediyesi’ne önemli bir destek sağladı. Baklan Belediyesi’nin en önemli ihtiyaçlarından birisi olan 1 adet greyderi Başkan Hüseyin Gürlesin, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ile imzaladığı protokolle sembolik bir bedelle ilçeye gönderdi. Pamukkale Belediyesi Başkanılık makamında gerçekleştirilen protokol törenine Baklan Belediyesi meclis üyeleri de katıldı.

BAKLAN’IN YARASI SARILDI

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Başkan Gürlesin’e teşekkürlerini ileterek Baklan’ın en çok ihtiyaç duyduğu iş makinesinin karşılandığını söyledi. 
“Baklan’ın yarasını Pamukkale Belediyesi sardı” diyen Gülsever, “İlçemizde imar yolları var fakat gerekli iş makinesi olmadığı için ulaşıma açık değildir. Yaklaşık 2 yıldır birçok yerden greyder ihtiyacınızı karşılamak adına girişimlerimiz oldu. Bu süreçte Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden geçici olarak greyder almıştık. Allah razı olsun Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin bizlere olumlu cevap verdi ve ilçemizin en büyük eksikliğini kalıcı olarak giderdi. Bundan sonra gerek imar yollarının açılması, gerekse karda yolların açık tutulması gibi birçok alanda sorun yaşamayacağız. Ben böyle bir güzelliği bizlere yaptığı için tekrar Başkanımız Gürlesin’e teşekkür ediyorum’ dedi.

İLÇELERE DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de, Denizli’nin her köşesine hizmetin ulaştırılması adına ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi. Halka en iyi hizmetin hızlıca ulaşması noktasında  duyarlı olduklarını belirten Başkan Gürlesin, sözlerini şöyle sürdürdü; “Tüm ilçelerimize destek olmaya devam edeceğiz. Bizler de ilçe belediyelerimiz sayesinde ilçemizdeki vatandaşlarımızın memleketlerine ulaşmış oluyoruz. Daha önce Babadağ’a araç ve iş makinesi desteğimiz oldu. Ardından Beyağaç Belediyesi’yle bir protokol yaparak ilçemizin ihtiyaç duyduğu iş makinesi ve araçları sembolik bir ücretle teslim ettik. Bugün de Baklan ilçemizle böyle bir işbirliği yapıyoruz. Bu protokolle ilçe belediyemizin elini güçlendirmiş olacağız. Denizli’nin en büyük ilçesi olarak, diğer ilçelerimize de imkanlarımız ölçüsünde desteğimiz sürecek” dedi.
Ardından Başkan Gürlesin ve Başkan Gülsever, protokolü imzalayarak Baklan’ın en büyük ihtiyacı olan greyderi sembolik bir ücretle ilçe halkının kullanımına sundu.