Acıpayam Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Acıpayam Engelliler Derneği işbirliğinde açılan Engelli Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) hazırlık kursu tamamlandı.

Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Acıpayam Engelliler Derneği’nde açılan kursun son gününde kursu ziyaret etti. Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar'a, Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Hilmi Coşkun, Acıpayam İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman İzgi ve Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Selçuk eşlik etti.

Acıpayam Kaymakamlığı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Selçuk, açılan kursta Türkçe, Matematik, Türkiye Coğrafyası, Temel Yurttaşlık Bilgileri, Atatürk İlkeleri ve inkılap Tarihi konularında dersler verildiğini ifade etti.

Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, kursa yaptığı ziyarette kursiyerler ile bir süre sohbet etti ve şunları ifade etti; "Engelli vatandaşlarımız için düzenlemiş olduğumuz sınavlara hazırlık kursu bugün tamamlanıyor. Eğitim her engeli aşar, herkesin bu topluma bu ülkeye bir borcu var. Sizlerle hayatı birlikte paylaşıyoruz. İnşallah hepiniz istediğiniz kadrolara memur olarak girersiniz. Ben sizlere gireceğiniz sınavda başarılar diliyorum. Bu kursun açılmasında emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüze ve Engelliler Derneğine teşekkür ediyorum.” dedi.

Kursa devam eden kursiyerler, kursu çok faydalı bulduklarını ve ÖSYM tarafından yapılacak olan sınava daha iyi hazırlandıkları ifade ederek kursun açılmasında emeği geçenlere ve Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar’a kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı teşekkür ettiler.