Denizli Belediyesi’nin sürdürdüğü üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İstiklal Caddesi ile Kıbrıs Şehitleri Caddesi’ni bağlayan Zübeyde Hanım Caddesi’nde bir süredir devam eden çalışmalarda sona gelindi. Zübeyde Hanım Caddesi Pazartesi günü trafiğe açılacak.


Denizli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün sürdürdüğü üst yapı çalışmaları hızla devam ediyor. Birçok cadde ve sokak, yol ve kaldırım işleri tamamlanıp ulaşıma açılırken İstiklal Caddesi ile Kıbrıs Şehitleri Caddesi’ni bağlayan Zübeyde Hanım Caddesi’nde de bir süredir devam eden çalışmalarda sona gelindi. Asfalt altı betonlaması yapılan ve asfaltlama çalışmaları hafta tamamlanacak olan Zübeyde Hanım Caddesi, Pazartesi günü trafiğe açılacak.


Betonlama çalışmalarını yerinde inceleyen Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Güngör, Zübeyde Hanım Caddesi’nde üst yapı çalışmasını biran önce tamamlamak için yoğun bir mesai harcadıklarını söyledi. Asfalt çalışmasının kısa sürede tamamlanacağını belirten Güngör, Zübeyde Hanım Caddesi’nin Pazartesi günü trafiğe açılacağını dile getirdi.

Caddenin tüm standartlara uygun olarak yapıldığına dikkat çeken Güngör, “ Zübeyde Hanım Caddesi çalışmaların bitmesi ile birlikte yepyeni bir görünüme sahip olacak. Üst yapı öncesinde yağmursuyu hattı, olukları, abone bağlantıları tamamlanan bu caddemiz 2 taraflı çift gidiş geliş trafik akışına sahip olacak. 700 metrelik bu güzergahta yolun her iki tarafı 2 metrelik oto park alanına sahip. Yaklaşık 3 bin ton asfalt altı betonu kullanıldı. Bin ton ise asfaltın kullanılacağı cadde pazartesi günü herhangi bir aksilik olmaz ise trafiğe açılmış olacak ” dedi.