Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kaleiçi esnafı ile biraraya geldi. Başkan Zolan, Kaleiçi Güzelleştirme ve Kültür Derneği Yönetimi tarafından organize edilen kahvaltı programında esnafın Kaleiçi ile ilgili taleplerini dinledi. Kaleiçi’ni Denizli’nin kalbi olarak niteleyen Başkan Zolan, “ Esnafımızın beklentilerini çok iyi biliyoruz. Burada geçmişte çok önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Yeni dönemde de buraya ilişkin güzel adımlar atacak ve Kaleiçi'ni bir cazibe merkezi haline getireceğiz” dedi.
Başkanı Osman Zolan, Kaleiçi Güzelleştirme ve Kültür Derneği Yönetimi tarafından organize edilen kahvaltı programında esnaf ile bir araya geldi. Kaleiçi Güzelleştirme ve Kültür Derneği Başkanı Soner Yılmaz bu güne kadar Kaleiçi için yapılan çalışmalar için Başkan Zolan'a esnaf adına teşekkür etti.

Başkan Zolan, Kaleiçi'nin Denizli'nin göz bebeği olduğunu söyledi. Denizli'nin tarihi dokusunun yaşadığı Kaleiçi'nin yeni dönemde yapılacak düzenlemeler ile bir cazibe merkezi olmasını sağlayacaklarını dile getiren Başkan Zolan, " Burayla ilgili geçmişte çok  önemli adımlar attık. Kaleiçi Güzelleştirme ve Kültür Derneği Yönetimi ile birlikte bir çok ortak çalışma gerçekleştirdik. Yapacak çok işimiz olduğunu esnafımızın beklentilerini biliyoruz. Buranın hareketlenmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Burada eski bir binayı nezih bir mekan haline getirerek daha bir kaç hafta önce kullanıma açtık. Çayhane olarak adlandırdığımız bu mekan buraya bir hareketlilik kattı. Bu gibi dokunuşları biz iyi huylu virüs olarak nitelendiriyoruz. O mekanın çevresinde bulunan esnafımızda zamanla kendi işyerini iyileştirme yoluna gidecektir. Bu kaçınılmaz. İnsanlar bu mekana geldikçe diğer esnaflarımız da bu hareketlilikten elbette ki karlı çıkacaktır" dedi.