İSTANBUL (CİHAN)- TEM Otoyolu Hasdal mevkiinde meydana gelen kazada yola fırlayan köpek kamyonetin kaza yapmasına neden oldu. Köpeğe çarpmamak için manevra yapan araç yan yatarak bariyere çarptı. Yaralanan sürücüye ilk müdahale sağlık ekiplerince yapıldı.
Hasdal’da Edirne istikametine ilerleyen Dursun Çakılcıoğlu’nun kullandığı araç, yola fırlayan köpeğe çarpmamak için manevra yaptığı sırada yan yatarak sürüklendi. 06.45 sıralarında meydana gelen kazada Gürpınar’daki bir gıda deposundan yüklenen ürünleri Kartal’daki depoya boşaltan 34 J7813 plakalı kamyonun sürücüsü yaralandı. Yan yatan araçtan olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından çıkarılan sürücü Çakılcıoğlu’na ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Polis ve sürücülerin yardımıyla araçtan çıkarılan sürücü ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Sürücünün polise, yola fırlayan köpeğe çarpmamak için manevra yaptığı sırada direksiyon hâkimiyetini kaybettiğini söylediği öğrenildi. Yaralı sürücünün durumunun iyi olduğu belirtildi. Olay nedeniyle TEM Otoyolu’nda bir süre trafik yoğunluğu yaşandı. İtfaiye ve karayollarına bağlı ekipler araçtan sızan yakıt nedeniyle kayganlaşan yolda başka kazalara sebebiyet vermemek için kumlama çalışması yaptı. Kaza yapan kamyonet çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

CİHAN