Seçim gezileri kapsamında minibüs dolmuş duraklarını ziyaret eden MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, minibüs esnafı tarafından coşkuyla karşılanıyor. “Umudumuz sensin” diyen minibüs işletmecileri, Yeniyol’a dert yanıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, 30 Mart mahalli idareler seçimlerine sayılı günler kala vites artırdı. Günün 18 saatini çalışarak geçiren Yeniyol, ekibi ile birlikte yoğun bir çalışma programı uyguluyor. Son olarak minibüs dolmuş duraklarını ziyaret eden ve burada minibüs işletmecilerinin dertlerini dinleyen MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, genel hatları ile Servergazi Belediye Başkanlığı döneminde minibüsçülerin dinlenmeleri için uygun mekanların yapıldığını, daha sonra gelen yöneticilerin bu yapılara sahip çıkamadığını söyledi. 
Yenişehir minibüs dolmuş durakları işletmecileri akşam toplantısında ile bir araya gelen Yeniyol, minibüsçüler tarafından coşkuyla karşılandı. “En büyük başkan bizim başkan sloganları ile karşılanan Yeniyol, gördüğü ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Minibüs işletmecilerine gösterdikler ilgiden dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan Yeniyol, “3 gün önce 1500 kişi ile yapılan anket çalışmasında MHP Adayı Nihat Yeniyol ve çalışma arkadaşlarının halkın teveccühünü gördüğüne şahit oluyoruz. Ankette yüzde 36.8 oy oranımız görülüyor. Bu verilere ilk olarak 30 Mart’a kadar aralıksız çalışarak oy oranımızı korumalı, hatta daha da üstüne koymalıyız. 30 Mart 2014 tarihine kadar sizlerden destek bekliyoruz. 30 Mart tarihi, sizlerin yaşadığı sıkıntılara neden olanlara yanıt vermek için en güzel tarih. Bu fırsatı iyi değerlendirin” dedi. 
Denizli Belediyesi’ni yöneten AKP döneminde Merkezefendi ilçemizde bulunan 50 mahallenin belediyeden alması gereken hizmeti yeterli seviyede almadığını görmekteyiz. Merkezefendi İlçesi’nde bu makam bizlere nasip olursa ilk 5 yılda çok büyük sorunlardan kurtaracağımızın sözünü veriyoruz. 5 yılda hizmetlerimizi vatandaşın kullanımına sunduğumuzu göreceksiniz. Bizim çalışma prensibimizde ve projelerimizde vatandaş birinci öncelik” dedi.