Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, seçim çalışmalarına Pamukkale İlçesi’nin farklı noktalarında devam etti. 
İlk olarak Karşıyaka Mahallesi’ni ziyaret eden CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, ardından Dokuzkavaklar, Kayıhan, Bağbaşı, Gökpınar, Ulus ve İncilipınar Mahalleleri’ni gezerek semt sakinleriyle bir araya geldi.
Seçim çalışmaları sırasında vatandaşa olan samimi yaklaşımı sayesinde farklı seçmen kitlesinden büyük beğeni kazanan Başkan Vural, amacının toplumun farklı kesimlerini bir araya getirmek olduğunu söyledi. Bu zamana kadar toplumu ötekileştirerek siyaset yapmaya çalışanların artık son dönemlerini yaşadığını, artık vatandaşın da buna tepkili olduğunu ve bu tepkisini de sandıkta göstereceğini ifade etti. Başkan Vural ayrıca, yıllardır Karahayıt’ta bu anlayışla hizmet verdiğini, görüşlerinin farklı olmasından dolayı kimseye öteki gözüyle bakmadığını söyledi.
Pamukkale İlçesi’nde ‘Öteki’ diye bir terim kalmayacağını söyleyen Vural, ‘’Herkese sosyal belediyeciliğin adaletiyle yaklaşacağız, bizim için yandaş yok, vatandaş var. Hangi siyasi görüş ve düşünceden olursa olsun tüm vatandaşlarımızı kucaklayacağız. Oluşturacağımız toplumsal birimlerimiz 7/24 hizmet ederek, tüm kesimlerimizin sorun ve önerilerini dinleyerek, onlara çözüm üreteceğiz. Pamukkale Belediyesi bir kamu binası değil, ilçe sakinlerimizin evi olacak. Kapımız tüm vatandaşımıza sonuna kadar açık tutulacak, ilçemizde kimse kendini siyasi görüşünden veya dünya görüşünden dolayı kendini farklı hissetmeyecek’’ dedi.