Vali Demir’i, Denizli Muharip Gaziler Derneği, Denizli Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, BASİAD Yönetim Kurulu, DENİB Yönetim Kurulu üyeleri ve GEKA personeli ziyaret etti.

  Vali Abdülkadir Demir’i ilk olarak, Denizli Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hamdi Helvacılar ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyaret ettiler.

  Daha sonra Babadağlı İşadamları Derneği (BASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Vali Abdülkadir Demir’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

  Vali Demir’i daha sonra Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kocasert ve Yönetim kurulu üyeleri ziyaret ettiler.

  Vali Abdülkadir Demir’i, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) Genel Sekreteri Mehmet Aydıner ve GEKA çalışanları makamında ziyaret ettiler.

  Vali Demir’i son olarak Denizli Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mehmet Emin Öztürk, Yönetim Kurulu üyeleri ve bazı şehit aileleri Valilik Toplantı Salonunda ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.