AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, ilçe gezilerine devam ediyor. Burada halkın sorunlarını dinleyen Milletvekili Uçar, önemli açıklamalarda da bulunuyor. Artan terör olaylarına ilişkin değerlendirmede bulunan Uçar, "Devletimizin kararlılığı sürecek. Son terörist leşini görene kadar operasyonlar devam edecek" diyerek terör örgütüne gözdağı verdi. 

Son olarak Honaz, Çardak, Baklan ve Çivril'de vatandaşlarla bir araya gelen Bilal Uçar, seçimleri ve son dönemlerde ülke gündemini meşgul eden üzücü terör olaylarını da değerlendirdi. Hakın "Artık şehit istemiyoruz" dileklerine katıldığını belirten Milletvekili Bilal Uçar, hainlerin kötü emellerine ulaşamayacaklarını dile getirerek, " Devlet olarak terörle mücadelemiz sürecek. Hainler kötü emellerine asla ulaşamayacak. Haksız yere kan dökenler karşılığını bulacak. Hükümetimizin bu konudaki tavrı ve tutumu sürecek. Son terörist leşini görene kadar operasyonlarımız devam edecek. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Ya silah bırakıp teslim olacaklar. Ya da döktükleri kanda boğulacaklar" dedi.

SİYASET MALZEMESİ YAPMAYALIM

Vatandaşlara, ülkenin içinde bulunduğu süreci birlik ve beraberlikle atlatacaklarını inandıklarını belirten milletvekili Bilal Uçar, "Birlik olursak her şeyin üstesinden geliriz. Bu konuları siyaset malzemesi yapmadan topyekün teröre karşı durmalı ve devletimizin yanında yer almalıyız. Bu gün bu ülkeyi sahipsiz sanan zihniyet emellerine ulaşamayacak. Milletimizin iradesine karşı koyamayacaklar. Biz bu ülkede kardeş kavgası olmasın, kan akmasın, şehit cenazesi gelmesin diye çok çabaladık sabır gösterdik. Ancak kalleşlik ve kahbelik ruhlarına işlemiş. Onlar bunu istismar ederek kan dökmeye tekrar başladı. Artık sabır duvarı yıkılmıştır. Devletimiz bu gün her zamankinden daha güçlüdür. Ülkemizde huzuru kim bozarsa karşısında devletimizin kararlı iradesini görecektir" dedi. İl merkezinde, ilçe ve mahallelerde temaslarını sürdürecek olan milletvekili Bilal Uçar, koalisyon ve yeni hükümet konusunda da vatandaşların sorularını yanıtladı.