Denizli’nin ticari anlamda en yoğun bölgelerinden birisi de 3. Sanayi sitesi. İrili-ufaklı 3 bin 800 gibi devasa anlamda iş yerinin bulunduğu sanayi bölgesinde hem vatandaş hem de esnaf isyanlarda. Sebep ise, her yağış sonrası 3. Sanayi sitesine yollarda büyük-küçük çukurların oluşması nedeniyle adeta köstebek yuvasını andırması. 3. Sanayi bölgesine araçlarını tamir ettirmek için giden vatandaşlar, yollar nedeniyle araçlarının tamirden çok daha da arızalandığını söyleyerek yıllardır sanayinin bu sıkıntıdan kurtulamadığını belirtiyor. Ticari anlamda da bir çok iş yerinin misafir ağırladığı bölge esnafı ise duruma kati ve kesin çözüm beklediğini duyuruyor. 

SESİMİZİ DUYAN YOK
Tamir için gelen araçların yolların çukurlarına girip çıktıktan sonra daha da arızalandığını belirten sanayi esnaflarından kaportacı Bayram Şener, "Denizli'nin en hareketleri yerlerinden biri olan 3. Sanayinin yolları her yağıştan sonra köstebek yuvasına dönüyor. Yapılan yamalar da ilk yağışta kalkıyor, sanayi esnafı olarak yollarımızın bu halinden şikayetçiyiz. Belediyemizin yollarımızı bir an önce sanayimize yakışır bir hale getirmesini istiyoruz. Ancak sesimizi duyan yok" dedi. 
Araçların ilerlemekte zorluk çektiği yolda çukurlar suyla dolduğu için derinliğin tahmin edilemediğini ifade eden Şener, " Araç çukura girince umulmadık hasarlar meydana gelebiliyor. Tamir için gelen ve esnafın araçlarının sağlığı açısından geçici değil kalıcı çözümler getirilmesini yetkililerimizden talep ediyoruz." dedi. 
Bir çok esnafta konuyla ilgili yaptıkları girişimlere rağmen halen bir çözüm getirilmesine tepkili.